Blog

Onze coaches in de spotlights

Ontdek hoe onze tools worden ingezet

Willem Royaards

Een interview met Willem Royaards, mede oprichter van Coaching and Tools. Willem greep de kans om het Assessments 24×7 platform op te zetten in Nederland. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het interview.

Nathalie van der Ploeg

Een interview met Nathalie van der Ploeg. Met haar bedrijf  werkt ze aan diverse mediaprojecten en coacht ze vrouwelijke ondernemers. In haar coaching gebruikt zij DISC en de 7 Drijfveren.

Anke Nieboer

Deze keer geen coach in de spotlights, maar Anke Nieboer; één van de oprichters van Coaching and Tools. Ben jij benieuwd naar Anke haar achtergrond of haar ambities met Coaching and Tools? Lees dan het interview!

Alexander Muntjewerf

Alexander wil de DISC en drijfveren analyses voor teamtrainingen en individuele coaching trajecten inzetten binnen het onderwijs met Scrumatschool. Benieuwd hoe Alexander onze tools gaat inzetten binnen het onderwijs?

Loes van der Donk

Loes van der Donk geeft met haar bedrijf de Compliment Groep advies op gebied van HR vraagstukken. Ze heeft de training van DISC en Drijfveren gevolgd en gebruikt onze tools als HR expert. Benieuwd hoe onze tools worden toegepast in de praktijk? Lees het interview!

Twan Swinkels

Een interview met Twan Swinkels. Met zijn bedrijf PIT IT richt hij zich specifiek op IT professionals. Voor zowel de detachering als de werving en selectie van kandidaten gebruikt hij DISC en de 7 Drijfveren. Zo kan hij de juiste persoon bij het juiste bedrijf of opdracht te plaatsen.

Martine Scholten

Martine heeft de certificatie training drijfveren afgerond. Lees in haar interview hoe zij drijfveren toepast bij loopbaan trajecten met haar bedrijf ’t Salland Coaching en Advies.

E-books

Verbinding houden op afstand

Werken vanuit huis is het nieuwe normaal. Hoe ga jij om met het nieuwe normaal? Ontdek tips & tricks voor het werken vanuit huis voor elke DISC-stijl.

Teamontwikkeling met DISC

Dit e-book is gemaakt voor jou: Trainer, Coach of HR professional. Dit e-book geeft concrete tips waarom en hoe je DISC in kan zetten als teamontwikkelingstool.

Teams met een dominante DISC kleur

Een team waar een DISC kleur dominant is heeft bepaalde eigenschappen. Dit kan een positieve uitwerking hebben of juist een negatieve op het team en de resultaten.