Blog

Onze coaches in de spotlights

Ontdek hoe onze tools worden ingezet

Willem Royaards

Een interview met Willem Royaards, mede oprichter van Coaching and Tools. Willem greep de kans om het Assessments 24×7 platform op te zetten in Nederland. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het interview.

Nathalie van der Ploeg

Een interview met Nathalie van der Ploeg. Met haar bedrijf  werkt ze aan diverse mediaprojecten en coacht ze vrouwelijke ondernemers. In haar coaching gebruikt zij DISC en de 7 Drijfveren.

Anke Nieboer

Deze keer geen coach in de spotlights, maar Anke Nieboer; één van de oprichters van Coaching and Tools. Ben jij benieuwd naar Anke haar achtergrond of haar ambities met Coaching and Tools? Lees dan het interview!

Alexander Muntjewerf

Alexander wil de DISC en drijfveren analyses voor teamtrainingen en individuele coaching trajecten inzetten binnen het onderwijs met Scrumatschool. Benieuwd hoe Alexander onze tools gaat inzetten binnen het onderwijs?

Loes van der Donk

Loes van der Donk geeft met haar bedrijf de Compliment Groep advies op gebied van HR vraagstukken. Ze heeft de training van DISC en Drijfveren gevolgd en gebruikt onze tools als HR expert. Benieuwd hoe onze tools worden toegepast in de praktijk? Lees het interview!

Twan Swinkels

Een interview met Twan Swinkels. Met zijn bedrijf PIT IT richt hij zich specifiek op IT professionals. Voor zowel de detachering als de werving en selectie van kandidaten gebruikt hij DISC en de 7 Drijfveren. Zo kan hij de juiste persoon bij het juiste bedrijf of opdracht te plaatsen.

Martine Scholten

Martine heeft de certificatie training drijfveren afgerond. Lees in haar interview hoe zij drijfveren toepast bij loopbaan trajecten met haar bedrijf ’t Salland Coaching en Advies.

Erwin Wupkes

Erwin heeft met DISC en 7 drijfveren toegepast in een teamtraining voor accountants. Lees in zijn interview hoe wat deze energieke loopbaantrainer en coach nog meer doet! met zijn bedrijf Wupkes Loopbaancoaching.

Roos-Marie van der Meij

Roos-Marie heeft recent de DISC en de 7 drijfveren certificatie training gedaan. Zij deelt in dit interview waarvoor ze de opgedane kennis gaat gebruiken binnen haar bedrijf Coach Roos-Marie.

Jelle Leeuwenhoek

Lees in dit interview hoe Jelle DISC & drijfveren gebruikt om een gezamenlijke taal over gedrag te ontwikkelen tijdens de trainingen van zijn bedrijf Moment of Choice.

Esther Schot

Lees in dit interview hoe Esther DISC & drijfveren gebruikt om een gezamenlijke taal over gedrag te ontwikkelen tijdens de trainingen van zijn bedrijf Flowengo.