Onze opleidingen

Voor coaches, trainers en HR professionals. Ontdek hieronder onze opleidingen, certificeringen en masterclasses. Onze Certificering is erkend door ICF.

Ons modulair aanbod

Als coach, trainer of HR professional wil je resultaat bereiken. Jouw vak draait om het ontwikkelen van mensen en hun competenties of teams en organisaties. Daarbij is jouw eigen ontwikkeling net zo belangrijk om het beste resultaat te behalen en blijvende impact te hebben.

Elke coach, trainer of HR professional heeft ontwikkelpunten, komt zichzelf tegen of heeft uitdagende sessies. Wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling als professional. Zowel als beginner als expert kun jij instappen in één van onze leerlijnen.

Onze leerlijnen kennen een modulaire opbouw. De modules zijn verdeeld over ons aanbod assessments. Dit zijn de DISC, 7 drijfveren en emotionele intelligentie. Jouw kennis en/of ervaring bepaald bij welke modules jij kan instappen. Zo kun je leren wat je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt. Iedereen leert op zijn eigen manier. Bekijk de tabel en zie hoe jij jezelf kunt ontwikkelen bij Coaching & Tools.

Wil jij je ontwikkelen in één van onze leerlijnen?

Onze twee certificeringen

DISC + 7 Drijfveren CERTIFICERING

Waar de DISC-analyse beschrijft hoe een individu zich gedraagt, maken de 7 Drijfveren het mogelijk om te begrijpen hoe en waarom iemand zich op een bepaalde manier gedraagt en wat hem of haar drijft.

 

EMOTIONELE INTELLIGENTIE CERTIFICERING (nog niet beschikbaar)

Onze emotionele intelligentie is een krachtige tool. In deze opleiding leer je allereerst zelf werken met emoties. Je krijgt inzicht in je eigen emoties en die van anderen. Met dit inzicht krijg je vervolgens handvatten om emoties toe te passen om doelen te bereiken.

 

Onze Intro workshops

Wil je eerst zien hoe onze analyses en rapporten eruit zien? En eens kennismaken met onze trainers? Doe dan mee met onze (gratis en vrijblijvende) Masterclasses. Afhankelijk van het onderwerp, gaan we direct aan de slag met DISC ,drijfveren of emotionele intelligentie.

DRIJFVEREN CERTIFICERING

Leer waarom iemand zich op een bepaalde manier gedraagt en wat hem of haar drijft. Kom er achter wat de invloed van de drijfveren is op de DISC kleuren. De verkorte drijfveren certificering kost jou slechts 3×2 uur.