Onze opleidingen

Voor coaches, trainers en HR professionals. Ontdek hieronder onze opleidingen, certificeringen en masterclasses. Onze Certificering is erkend door ICF.

Onze twee certificeringen

DISC + 7 Drijfveren CERTIFICERING

Waar de DISC-analyse beschrijft hoe een individu zich gedraagt, maken de 7 Drijfveren het mogelijk om te begrijpen hoe en waarom iemand zich op een bepaalde manier gedraagt en wat hem of haar drijft.

EMOTIONELE INTELLIGENTIE CERTIFICERING (nog niet beschikbaar)

Onze emotionele intelligentie is een krachtige tool. In deze opleiding leer je allereerst zelf werken met emoties. Je krijgt inzicht in je eigen emoties en die van anderen. Met dit inzicht krijg je vervolgens handvatten om emoties toe te passen om doelen te bereiken.

Onze Intro workshops

Wil je eerst zien hoe onze analyses en rapporten eruit zien? En eens kennismaken met onze trainers? Doe dan mee met onze (gratis en vrijblijvende) Masterclasses. Afhankelijk van het onderwerp, gaan we direct aan de slag met DISC ,drijfveren of emotionele intelligentie.

Drijfveren CERTIFICERING

Leer waarom iemand zich op een bepaalde manier gedraagt en wat hem of haar drijft. Kom er achter wat de invloed van de drijfveren is op de DISC kleuren. De verkorte drijfveren certificering kost jou slechts 3×2 uur.

Referenties

Nathalie van der Ploeg

”Willem vond ik een prettige trainer. Hij heeft veel ervaring, staat open voor kritische deelnemers als ik, denkt graag mee en hielp mij de instrumenten DISC en Drijfveren goed te begrijpen”.

Alexander Muntjewerf

”Er wordt veel interessante theorie besproken en er is ruimte om vragen te stellen. De trainers zijn erg bereikbaar en doen graag een extra stapje”.

Loes van der Donk

”Er wordt goed rekening gehouden met wat je al wel en nog niet weet van het onderwerp. Ik was al bekend met de DISC, maar nog niet in combinatie met de drijfveren. Door hier rekening mee te houden sloot de training perfect aan bij mij”.

[/vc_section]