Ons aanbod

Wij doen dingen anders, en beter!

We zijn constant in ontwikkeling en er komen telkens nieuwe analyses en opleidingen bij. In samenwerking met Assessments24x7 streven wij naar een compleet assortiment aan analyses tegen de beste prijs. Vanuit jaren ervaring in de industrie weten wij als geen ander hoe we jou als coach en/of organisatie kunnen helpen het beste uit je mensen te halen.

 • Wij bieden een uniek aanbod aan enkele- en combinatie assessments tegen een concurrerende prijs
 • Jij beheert je eigen gepersonaliseerde en 24/7 beschikbare online dashboard
 • De assessments dragen jouw branding - geen zichtbare informatie en/of logo’s van Assessments 24*7 of Coaching&Tools
 • Jij hebt toegang tot een breed scala aan training, facilitator en marketing materialen, helemaal GRATIS
 • Geen minimale jaarlijkse afname of membership bijdragen
 • Wij bieden diverse certificatie cursussen aan om je coaching en training expertise uit te breiden
 • Word onderdeel van onze community van expert coaches en trainers gericht op kennisdeling en intervisie sessie
 • Open een assessment account en profiteer van onbeperkt toegang tot al onze assessment tools en gebruiksvriendelijk dashboard
 • Personaliseer al je assessment rapporten
 • Krijg toegang tot kwalitatieve en unieke gecombineerde assessments tegen de laagste prijs
 • Je betaalt geen enkele aanvullende kosten

Koop en geef assessments vorm op jouw manier

Open een assessment account en krijg direct volledige toegang tot al onze assessment tools via een gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte website. Het openen van een account is simpel: koop een of een pack assessments in en we zetten je account op in no time.

Jij bepaalt de branding van je assessment rapporten. We bieden je de mogelijkheid om al je rapporten te personaliseren. Personaliseer kop- en voetteksten met je eigen huisstijl, inclusief logo en contactgegevens. Geen secundaire branding van A24x7 of Coaching&Tools. Onze assessments zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende talen.

Onze assessments zijn uniek in zowel het combinatie-aanbod als de prijs. Profiteer van lagere prijzen dan onze concurrenten en krijg de mogelijkheid om assessments in pakketten te kopen. Hoe meer assessments je koopt, hoe hoger uw korting.

Onze assessment tools

DISC

Drijfveren

Emotionele Intelligentie

Leerstijlen

Hartman Value Profile

DISC + Drijfveren

DISC + Emotionele Intelligentie

DISC + Leerstijlen

 • Beheer je eigen dashboard
 • Maak gebruik van collectieve rapporten voor teambuilding en groepscoaching

De nieuwste assessment technologie

Beheer, creëer, verstuur en bekijk assessments en rapporten in je persoonlijke dashboard, wanneer je maar wilt. Gebruik het dashboard om de status en weergave-instellingen van de rapporten te beheren.

Gebruik de collectieve resultaten van een cluster assessments voor teambuilding en groepscoaching. Deze functie is uitermate geschikt wanneer je met een groep werkt en in één oogopslag wilt zien hoe iedereen scoort ten opzichte van elkaar.

Uitgebreide collectie van training- en marketing materiaal

Wij ondersteunen je in je vak door je te voorzien van alles wat je nodig hebt om je eigen unieke training- en coaching sessies te creëren. Via het dashboard heb je onbeperkt toegang tot GRATIS training- en workshop materiaal in verschillende media, waaronder: video’s, eBooks, PowerPoint-presentaties, oefeningen, hand-outs, audio / visuele bestanden en meer.

Validated. Reliable. Compliant.

A Scientific Solution for Professionals

Onze assessments geven het goede voorbeeld met onafhankelijke validatie die voldoet aan de APA-, EEOC-, AREA- en NCME-normen. Ons doel is om het vertrouwen van zowel onze leden als eindgebruikers te garanderen door de meest nauwkeurige en betrouwbare assessments te verzekeren. Daarom geloven we in een beleid van totale transparantie, waarbij elk assessment rapport beschikbaar is voor uw inzage en beschikbaar is om te worden gedeeld met uw klanten en collega’s. Wij zijn van mening dat onze assessments en rapporten de beste keuze zijn onder professionals uit de industrie die nauwkeurigheid, compliance en objectiviteit waarderen.

Wil je meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier:

Buy online

  Enkele assessments :

  DISCDrijfverenEmotionele IntelligentieHartmann Value Profile (alleen in het Engels beschikbaar)Leerstijlen (alleen in het Engels beschikbaar)

  Combinatie- en diepte assessments

  DISC & Drijfveren: meet gedragsstijlen en drijfverenDISC & Emotionele Intelligentie: meet gedragsstijlen en Emotionele IntelligentieDISC & Leerstijlen: meet gedrag- en leerstijlen (alleen in het Engels beschikbaar)Sales IQ PlusDISC CollaborationDISC 360º (alleen in het Engels beschikbaar)

  Welke optie beschrijft je behoefte aan assessments het beste?*

  Ik ben een zelfstandige coach, trainer of consultant die assessment tools gebruikt met mijn cliëntenIk ben onderdeel van een organisatie die assessment tools intern gebruikt ten behoeve van teams

  Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen?

  Wil je onze exclusieve nieuwsbrieven en updates ontvangen?

  Ja graagNee dank