Ons aanbod

Wij doen dingen anders, en beter!

Waarom is Coaching and Tools de juiste keus?

We zijn constant in ontwikkeling en er komen telkens nieuwe analyses en opleidingen bij. In samenwerking met Assessments24x7 streven wij naar een compleet assortiment aan analyses tegen de beste prijs. Vanuit jaren ervaring in de industrie weten wij als geen ander hoe we jou als coach en/of organisatie kunnen helpen het beste uit je mensen te halen.

Wij bieden jou:

 • Een uniek aanbod aan enkele- en combinatie rapporten
 • Een online gepersonaliseerd dashboard die 24/7 beschikbaar is
 • De mogelijkheid om jouw branding toe te voegen aan de rapporten - geen zichtbare informatie en/of logo's van Assessments 24*7 of Coaching and Tools
 • Toegang tot een breed scala aan training, facilitator en marketing materialen, helemaal GRATIS
 • Geen minimale jaarlijkse afname of membership bijdragen
 • Diverse certificatie cursussen aan om je coaching en training expertise uit te breiden
 • De kans om onderdeel te worden van onze community van expert coaches en trainers gericht op kennisdeling en intervisie sessie

DISC en 7 Drijfveren combinatie

Wij geloven in de combinatie van de DISC en de 7 Drijfveren. Daarom bieden wij het combinatierapport aan tegen dezelfde concurrerende prijs als onze losse rapporten. Een uitgebreider rapport voor dezelfde prijs!

Ons aanbod

Losse en combinatie rapporten

Gratis extra’s

DISC teamrapport

Analyseer teams in één rapport

DISC samenwerkingsrapport

Vergelijk twee individuen

Koop en geef assessments vorm op jouw manier

1.Open een assessment account en krijg direct volledige toegang tot al onze tools via een gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte website. Het openen van een account is simpel: koop een of een pack assessments in en we zetten je account op in no time.

2.Bepaal de branding van je rapporten. We bieden je de mogelijkheid om al je rapporten te personaliseren. Personaliseer kop- en voetteksten met je eigen huisstijl, inclusief logo en contactgegevens. Geen secundaire branding van Assessments 24×7 of Coaching&Tools. Onze rapporten zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende talen.

3.Profiteer van lagere prijzen dan onze concurrenten en krijg de mogelijkheid om in pakketten te kopen. Hoe meer rapporten je koopt, hoe hoger uw korting.

Validated. Reliable. Compliant.

A Scientific Solution for Professionals

Onze rapporten geven het goede voorbeeld met onafhankelijke validatie die voldoet aan de APA-, EEOC-, AREA- en NCME-normen. Ons doel is om het vertrouwen van zowel onze leden als eindgebruikers te garanderen door de meest nauwkeurige en betrouwbare rapporten te verzekeren. Daarom geloven we in een beleid van totale transparantie, waarbij elk rapport beschikbaar is voor uw inzage en beschikbaar is om te worden gedeeld met uw klanten en collega’s. Wij zijn van mening dat onze rapporten de beste keuze zijn onder professionals uit de industrie die nauwkeurigheid, compliance en objectiviteit waarderen.

Wil je meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier:

Buy online

  Enkele assessments :

  DISCDrijfverenEmotionele IntelligentieHartmann Value Profile (alleen in het Engels beschikbaar)Leerstijlen (alleen in het Engels beschikbaar)

  Combinatie- en diepte assessments

  DISC & Drijfveren: meet gedragsstijlen en drijfverenDISC & Emotionele Intelligentie: meet gedragsstijlen en Emotionele IntelligentieDISC & Leerstijlen: meet gedrag- en leerstijlen (alleen in het Engels beschikbaar)Sales IQ PlusDISC CollaborationDISC 360º (alleen in het Engels beschikbaar)

  Welke optie beschrijft je behoefte aan assessments het beste?*

  Ik ben een zelfstandige coach, trainer of consultant die assessment tools gebruikt met mijn cliëntenIk ben onderdeel van een organisatie die assessment tools intern gebruikt ten behoeve van teams

  Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen?

  Wil je onze exclusieve nieuwsbrieven en updates ontvangen?

  Ja graagNee dank

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.