Missie & Over ons

Waarom hebben we Coaching and Tools opgericht?

Wij bieden jou en je bedrijf een complete oplossing voor je gehele assessment en learning & development strategie - volledig op maat gemaakt!

Coaching and Tools is een platform voor assessment tools (testen, rapporten en spellen) en kwalitatief sterke certificeringsprogramma's voor HR-professionals, consultants, coaches en facilitators. Opgericht door Anke Nieboer en Willem Royaards. Ons doel is om tools, L&D oplossingen en kwaliteitstrainingen aan te bieden die een echte impact hebben op jou als coach of jouw bedrijf als HR professional.

Good idea concept - Coaching and Tools

Ons team

Anke Nieboer

Als HR-professional weet ik dat het moeilijk is om de juiste assessmenttool te kiezen. Welke tool heeft nou echt impact op individuen, teams en bedrijven.

Wat gebruik ik in mijn wervingsproces? In de team/individuele ontwikkelingsplannen, bij carrièrecoaching? En welke trainer en coach moet ik selecteren ?

Met mijn bedrijf -HR Wizard- bied ik toegankelijke en digitale ondersteuning aan MKB en scale-ups. Zodat het team de operationele motor wordt van een bedrijf middels een sterk HR beleid. Ik coach MT’s en ondernemers om een top team te creëren, talenten te ontwikkelen en te behouden.

Wil je meer weten? En zien met welke klanten ik werk ?

Willem Royaards

 • Heb je een passie om het beste in mensen naar boven te halen?
 • Hou je ervan om te werken met mensen die bereid zijn om nieuwe ideeën en concepten te testen?
 • Vind je het leuk om ideeën te delen en nieuwe mogelijkheden te omarmen?
 • Kun je tijdens open en eerlijke discussies anderen enthousiasmeren?

Mensen die goed in hun vel zitten, presteren beter. Jezelf kennen en weten wat je drijft (motiveert) is daarbij essentieel.

Al meer dan 20 jaar help ik als gecertificeerd coach en internationale consultant bedrijven, teams en mensen in Europa, zich te ontwikkelen op het gebied van leiderschap, management, organisatie- en teamontwikkeling. Mijn vaardigheid ligt in het coachen en werken met groepen om de discussie te stimuleren, het bewustzijn te vergroten, vaardigheden te ontwikkelen en plannen te maken die leiden tot actie.

Deze vaardigheden zou ik graag willen delen.

Neem contact met ons op als :

 • Je de professionele en persoonlijke ontwikkeling van je teams wilt bevorderen (vertrouwen, motivatie, betrokkenheid, inspiratie, emotionele intelligentie, teamwork)
 • Je tools en inspiratie zoekt om iedereen te helpen zijn eigen weg te vinden om te slagen.
 • Je de prestaties en professionele efficiëntie van je medewerkers wilt versterken.

Wil je meer weten? En zien met welke klanten ik werk ?

Stage – Marketing – Communicatie

Wij zoeken een stagiaire! Wij zijn Willem, Anke, Ellen en Wiene. En jij kan ons helpen om coaching and tools (coachingandtools.eu) zichtbaar te krijgen onder onze doelgroep van coaches, trainers en hr professionals.

Met wie ga je werken?

Je gaat werken met Willem Royaards en Anke Nieboer de oprichters van Coaching and Tools. We zijn groeiend,  hardwerkend en een tikkeltje chaotisch. Willem is een topcoach en Management specialist, (bijna) altijd vrolijk en weet je met enthousiasme mee te nemen op onze reis. Anke is HR specialist en een dieseltje achter ons concept, ze houdt de focus op resultaat. Beide zijn we graag met ontwikkeling van mensen (dus ook die van jou!) en bedrijven bezig. Wij geloven ‘people-power’. Bekijk onze Linked-In profielen maar eens. Damon Reinigert was onze vorige stagaire. Wil je weten wat hij ervan vond? Check hier zijn filmpje.

Wat ga je doen?

 • Onze marketing en communicatie strategie uitvoeren en je meet de resultaten van alle acties.
 • Deel van die strategie is natuurlijk social media, die kanalen mag je voor ons beheren en optimaliseren. Linked-In en Instagram hou je bij. Facebook mag je opzetten.
 • Je schrijft/blogt/vlogt lekker weg op onze site en social media kanalen, met leuke en inspirerende teksten. Je doet vernieuwende voorstellen voor online content.
 • Je beheert ons mailchimp account. Maakt en verstuurt nieuwsbrieven.
 • Je optimaliseert onze website. Zorgt ervoor dat onze website er top uit ziet en voor onze (potentiële) klanten loopt als een zonnetje.
 • Je draait mee in onze sales. Dus je doet met (koude) acquisitie mee om klanten aan ons te binden.

Wie hebben wij nodig? Jou! Heel simpel. Wie jij bent? Jij bent

 • Een Social Media freak; Linked-In, Facebook, Insta, blogs, vlogs, het is allemaal even mooi.
 • Een nieuwsgierige Funnel Marketeer. Je wilt je verdiepen in mailchimp en hoe we de digitale wegen het beste om kunnen zetten. Dat allemaal leidt tot tastbaar en meetbaar resultaat.
 • Iemand die zich graag verdiept in onze doelgroep en hoe je bij hen de juiste snaar raakt.
 • Iemand die graag cijfermatig analyseert om de vraag te beantwoorden; wat werkt wel en wat werkt niet?
 • Eigenwijs, geeft ons feedback en helpt ons met jouw frisse blik

Wat zetten we er tegenover?

 • Een stagevergoeding van 300 euro per maand
 • Hulp en begeleiding waar nodig voor je studie
 • Start van de stage in lijn met jouw studie ritme. Rond de zomer 2021
 • Een heel gezellig team met leuke zoomsessies en goede koffie!
 • Een vat vol kennis over DISC, Emotionele Intelligentie, Drijfveren
 • Veel inzichten in mensen en organisaties

Wil je mee doen aan ons start-up avontuur? Stuur dan een mail naar anke@coachingandtools.eu of stuur een appje op 06-39234824

Missie en visie

Wij bieden je een keuze uit meerdere testen die je perfect kunt combineren om de juiste snaar te raken

Onze testen, rapporten en tools worden gecreëerd in samenwerking met  Assessments24x7. We willen coaches, trainers en organisaties de beste ondersteuning bieden om te leren en te ontwikkelen. Voor maximale impact op het lerend vermogen van mens en organisatie. DISC, Drijfveren en Emotionele Intelligentie zijn onze specialiteiten.

Wij bieden hoogwaardige certificeringsprogramma’s aan coaches, trainers en HR professionals

Wil je leren ‘jongleren’ met de tools DISC, Emotionele Intelligentie en Drijfveren? En
rapporten adequaat analyseren en aantoonbare resultaten behalen als coach, trainer of HR expert? Wij bieden een platform om coaches en organisaties met elkaar te verbinden. Tevens streven wij naar constante kennisuitwisseling met onze aangesloten coaches door middel van bijvoorbeeld intervisie sessie. Schrijf je in voor een van onze masterclasses of trainingen.

Wij streven naar een compleet assortiment aan analyses tegen een concurrerende prijs

Coaching & Tools ondersteunt jou in je werk als coach of HR professional. Wij bieden je een platform en online portal waar je moeiteloos profielen kan afnemen, beheren en personaliseren. Daarnaast heb je toegang tot een breed scala aan marketing-, training- en oefenmaterialen.