Missie & Over ons

Waarom hebben we Coaching and Tools opgericht?

Wij bieden jou en je bedrijf een complete oplossing voor je gehele assessment en learning & development strategie - volledig op maat gemaakt!

Coaching and Tools is een platform voor assessment tools (testen, rapporten en spellen) en kwalitatief sterke certificeringsprogramma's voor HR-professionals, consultants, coaches en facilitators. Opgericht door Willem Royaards en Esther Schot. Ons doel is om tools, L&D oplossingen en kwaliteitstrainingen aan te bieden die een echte impact hebben op jou als coach of jouw bedrijf als HR professional.

Good idea concept - Coaching and Tools

Ons team

Esther Schot

Het beste uit mensen halen, de potentie die een ieder te bieden heeft weer aan het licht te brengen en daarmee het leven een stukje mooier te maken: dat is wat mij drijft om mee bezig te zijn en te blijven! Want dat gun ik iedereen!

Mijn intrinsieke nieuwsgierigheid heeft me ertoe gebracht om de afgelopen 10 jaar (en de komende jaren) te blijven verdiepen in diverse gebieden, zoals coaching, training, (positieve) psychologie en persoonlijke, team en organisatie-ontwikkeling.

Ik ondersteun coachees, teams en organisaties met ontwikkelvraagstukken en daarvoor zijn de assessments tools van Coaching and Tools een briljante match!

Om te zorgen dat andere coaches, trainers, HR-specialisten en andere geïnteresseerde hier ook de mogelijkheid toe te hebben zijn wij Coaching and Tools gestart!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Willem Royaards

  • Heb je een passie om het beste in mensen naar boven te halen?
  • Hou je ervan om te werken met mensen die bereid zijn om nieuwe ideeën en concepten te testen?
  • Vind je het leuk om ideeën te delen en nieuwe mogelijkheden te omarmen?
  • Kun je tijdens open en eerlijke discussies anderen enthousiasmeren?

Mensen die goed in hun vel zitten, presteren beter. Jezelf kennen en weten wat je drijft (motiveert) is daarbij essentieel.

Al meer dan 20 jaar help ik als gecertificeerd coach en internationale consultant bedrijven, teams en mensen in Europa, zich te ontwikkelen op het gebied van leiderschap, management, organisatie- en teamontwikkeling. Mijn vaardigheid ligt in het coachen en werken met groepen om de discussie te stimuleren, het bewustzijn te vergroten, vaardigheden te ontwikkelen en plannen te maken die leiden tot actie.

Neem contact met ons op als :

  • Je de professionele en persoonlijke ontwikkeling van je teams wilt bevorderen (vertrouwen, motivatie, betrokkenheid, inspiratie, emotionele intelligentie, teamwork)
  • Je tools en inspiratie zoekt om iedereen te helpen zijn eigen weg te vinden om te slagen.
  • Je de prestaties en professionele efficiëntie van je medewerkers wilt versterken.

Missie en visie

Wij bieden je een keuze uit meerdere testen die je perfect kunt combineren om de juiste snaar te raken

Onze testen, rapporten en tools worden gecreëerd in samenwerking met  Assessments24x7. We willen coaches, trainers en organisaties de beste ondersteuning bieden om te leren en te ontwikkelen. Voor maximale impact op het lerend vermogen van mens en organisatie. DISC, Drijfveren en Emotionele Intelligentie zijn onze specialiteiten.

Wij bieden hoogwaardige certificeringsprogramma’s aan coaches, trainers en HR professionals

Wil je leren ‘jongleren’ met de tools DISC, Emotionele Intelligentie en Drijfveren? En
rapporten adequaat analyseren en aantoonbare resultaten behalen als coach, trainer of HR expert? Wij bieden een platform om coaches en organisaties met elkaar te verbinden. Tevens streven wij naar constante kennisuitwisseling met onze aangesloten coaches door middel van bijvoorbeeld intervisie sessie. Schrijf je in voor een van onze masterclasses of trainingen.

Wij streven naar een compleet assortiment aan analyses tegen een concurrerende prijs

Coaching & Tools ondersteunt jou in je werk als coach of HR professional. Wij bieden je een platform en online portal waar je moeiteloos profielen kan afnemen, beheren en personaliseren. Daarnaast heb je toegang tot een breed scala aan marketing-, training- en oefenmaterialen.