Een coach in de spotlights

Jelle; Kun je ons vertellen; Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Jelle en ik ben trainer op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, teamontwikkeling & mindset. Ik geloof dat als je je bewust bent dat je zelf aan het roer staat en dat je het resultaat bent van je eigen keuzes. Daarom heet mijn bedrijf Moment of Choice: er is altijd een keuzemoment en ik help je daarvan bewust te worden.

Op die manier help ik als zelfstandige sinds eind 2020 teams en organisaties zelfbewuster en efficiënter (samen) te werken. Ik faciliteer de trainingen bij grote en kleine organisaties, in allerlei verschillende branches.

Welke DISC kleur(en) zijn bij jou eigenlijk dominant. En kun je ook vertellen welke drijfveer van invloed is op jouw keuzes? Waar merk je dit aan? 

Bij mij hebben geel en groen de boventoon! En mijn hoge I merk je direct aan mijn manier van praten, vertellen en trainer: ik ben enthousiast, optimistisch en lach veel en steek anderen daarmee aan. Mijn hoge S komt vooral terug in mijn oprechte interesse en rust voor iemands persoonlijke situatie. Dan neem ik echt de tijd voor een individu.

Je hebt de ‘DISC en de 7 drijfveren’ certificatie training gedaan. Kun je met de lezer delen voor welk project/coaching/training je de opgedane kennis gaat gebruiken?

Ik gebruik DISC & drijfveren veel in mijn werk tijdens trainingen. Ik gebruik het vooral om een gezamenlijke taal over gedrag te ontwikkelen. Hiermee maak ik het binnen teams en organisaties of voor managers makkelijker om gedrag begrijpelijk en bespreekbaar te maken. Hierdoor begrijpen teams elkaar beter en weten managers hoe ze (de individuen in) hun team kunnen stimuleren en aansturen. En natuurlijk wat natuurlijk voor iedereen fijn is: een stukje zelfinzicht.

Tot slot, voor welke uitdagingen en projecten kan de lezer van dit interview bij jou terecht?

Dat is heel gevarieerd: als een organisatie/manager aan de slag wil met een team, losse medewerkers of managers om ze zelfbewuster te laten zijn en beter te laten samenwerken. Ik kan ze helpen met losstaande trainingen tot uitgebreide trainingsprogramma’s.

06 – 41 87 29 92
jelle@momentofchoice.nl