DISC en Drijfveren

Een gedragsanalyse die verschillende communicatiestijlen beschrijft

De 24×7 Assessment DISC StylesTM is een analyse gebaseerd op het DISC-model van William Marston dat het gedrag van een individu beschrijft (natuurlijke stijl) en hoe hij/zij zich aanpast aan zijn/haar omgeving (aangepaste stijl).

Het kleurmodel stelt iedereen in staat om zijn of haar comfortzone en ongemak beter te begrijpen, zich bewust te worden van de eigen sterke en zwakke punten. Het model biedt strategieën om succesvolgedrag te ontwikkelen en om een houding aan te nemen die beter aansluit op de eisen van de omgeving. Door ander gedrag te ontwikkelen vergroot men zijn of haar aanpassingsvermogen en flexibiliteit, leert men beter te communiceren met anderen en vergroot het persoonlijke leiderschap.

Het kennen van je eigen gedrag en het erkennen van dat van anderen vormt de sleutel om zowel de individuele- als ook de team prestaties te verbeteren.

Ons aanbod van DISC Combinatie en Drijfkrachten maakt het mogelijk om gedragsbeoordelingen uit te voeren op de volgende 3 niveaus:

DE DRIJFVEREN

De DISC StylesTM kan worden gecombineerd met de Drijfveren analyse. Gebaseerd op het werk van Eduard Spranger en Gordon Allport dat waarden en motivaties meet, stelt de Drijfveren analyse iedereen in staat om te begrijpen wat hen motiveert om te handelen zoals ze doen.

Deze analyse maakt het dus toegankelijk om de gedragspatronen van een individu beter te begrijpen en vormt zo een uitstekende aanvulling op een DISC-analyse.

We helpen je graag bij het selecteren van de juiste assessment tools. Je kunt contact met ons opnemen

Ja, ik wil het demo profiel van het DISC en drijfveren rapport inzien en wil op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Coaching and Tools via de nieuwsbrief!